Booking.com

Godby Gästhem är ett mysigt Bed & Breakfast på centrala Åland. Inkvarteringen består av fyra nyrenoverade rum samt två badrum med dusch och toalett. I matsalen serveras dagligen frukost, och i anslutning till matsalen finns en rymlig balkong med utemöbler och vacker utsikt över Godbys natur.

Som gäst har du dessutom tillgång till uteplats med grillmöjligheter.

Huset har två våningar varav den nedre är en privat bostad. Husdjur är tyvärr inte välkomna i gästhemmet, även om familjens hund Benny bor på bottenvåningen. För gästernas trevnad upprätthåller vi en rökfri miljö.

Omgivning
Godby Gästhem ligger mitt i Godbys centrum med närhet till mataffär, bankomat, apotek, restauranger, simhall ,idrottshall, bensinstation och frisersalong. Alldeles i närheten finns också gravfält från järnåldern och en bondgård med betande djur. På promenadavstånd finns det över 30 meter höga utsiktstornet Höga C, som erbjuder en makalös utsikt över land och hav.

Men för den som inte vågar sig upp i tornet går det lika bra att njuta av utsikten från caféet Uffe på Berget som ligger alldeles intill.

Tycker man om att röra på sig rekommenderas en morgonpromenad i Godby Arboretum, en naturstig med start vid Uffe på Berget som tar ca 30 minuter.

Adress & kontakt

Vår adress

von Knorringsvägen 19AX-22410 GODBYÅland

GPS-koordinater

60.23276000000001, 19.99853059999998