Booking.com

Denna åländska semesterby ligger vid Ivarskärsfjärden och omges av skog. Här finns en privat strand, en småbåtshamn, en brygga och olika idrottsanläggningar. Alla stugor har ett fullt utrustat kök, en bastu och gratis WiFi.

Alla stugor på Norrö Holiday Village har 2 våningar samt ett vardagsrum med Smart-TV och DVD-spelare. Både balkong och terrass erbjuds också. I studion finns även diskmaskin, tvättmaskin och reglerbar uppvärmning.

Villan med 4 sovrum är betydligt större och har en terrass med havsutsikt, ett fullt utrustat kök och en elbastu. Den har även 3 toaletter, 2 duschar, utemöbler och en kolgrill

Som gäst har du kostnadsfri tillgång till fotbolls-, volleybolls- och badmintonplanerna på Fishing Camp. I närområdet finns gott om möjligheter till fiske och vandring. Personalen på boendet kan hjälpa till att ordna privata guider och båtuthyrning. Kasteholms golfklubb ligger 25 km bort.

Butiker och restauranger finns i Godby, endast 15 km från Holiday Village Norrö. Till Mariehamn är det 30 minuters bilfärd.

Adress & kontakt