Enighetens gästhem

ADRESS & KONTAKT


Adress

Enighetens GästhemAX-22710 Föglö

GPS

60.033779107884, 20.395802839586


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING
Gästgiveriet Enigheten, omnämt i skrifter redan i slutet på 1500-talet, är en del av ett kulturarv, restaurerat och återskapat av Föglö hembygdsförening. De äldsta kvarvarande byggnaderna som hör till Enigheten är från 1700-talet. Målsättningen är att bevara gårdens historiska miljö, samtidigt som det bedrivs en funktionell näringsverksamhet. Gården är öppen för besökare från maj till september.

Resturang & Kafé
Pröva till exempel Gun-Britts mustiga laxsoppa med svartbröd och avsluta med Gunvors suveräna ålandspannkaka. Färska, Föglöfiskade abborrfiléer stekta i smör med dillslungad nypotatis, stora schnitzlar med pommes frites och sjöfararbiff med bearnaisesås finns också på vår meny. All mat serveras med hembakat bröd och fräsch sallad – till rimliga priser!
Övernattning
För dem som vill ta en paus bortom tiden. Behagas av lugnet och betagas av genuin miljö. Vi har tolv rum och 40 bäddplatser att erbjuda. För våra minsta gäster finns spjälsäng att låna.
I vårt övernattningspaket ingår:
  • Sänglinne
  • Dusch, bastu, handduk
  • Frukost
  • Städning
Rummen lämnas senast kl. 12.00 eller enligt överenskommelse. För att underlätta inchecking, vänligen meddela ankomst tid om den beräknas ske efter klockan 16.00! Vi hjälper gärna till med upplysningar om färjornas tidtabeller.

KARTA

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *