Degersand Camping & Restaurang

ADRESS & KONTAKT


Adress

Degersandsvägen 31122270 Eckerö

GPS

60.1567024, 19.5953728

Telefon


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING

Restaurang Q är ett omtyckt utflyktsmål för många, och är också hjärtat i Degersands camping. Vi erbjuder mat och bakverk som gör både magen och själen glada, och så långt det är möjligt använder vi ekologiskt odlade och närproducerade råvaror. Espressomaskinen gör att vi kan servera ditt favoritkaffe, och alla härliga bakverk lagar vi själva. Restaurangen har fullständiga rättigheter.

Kommer du med båt är du välkommen till vår gästhamn(60 9 25 N, 19,36,11 O) som ligger innanför Torpön och ca 350 meter från restaurangen.

Här kan du äta både lunch och middag från vår medelhavsinspirerade meny, svalka dig med en god dryck eller unna dig en omsorgsfullt lagad kopp kaffe med ljummen äppelkaka. Medan du sitter i lugn och ro på altanen kan barnen leka på den trevligt utrustade lekplatsen som ligger inom synhåll.

Att vara gäst på Degersand är att vila kropp och själ, att stanna upp och uppleva ledigheten med alla sinnen. Du kan bo i någon av våra smakfullt inredda stugor eller hitta din favoritplats för tältet, husbilen eller husvagnen på vår camping. Du kan också hyra en husvagn om du inte har en egen. Hos oss finns möjlighet till avskildhet och gemenskap, stillhet och rörelse – allt i en storslagen natur.

Du kan även komma till Degersand på vintern. Njut av lugnet och tystnaden och en värmande bastu

KARTA

1 recension för “Degersand Camping & Restaurang

  1. Ann-Britt Alm

    Fantastisk GOD mat lagad med kärlek, omsorg o kreativitet ????

    Alltid gott där i en mysig restaurang vid Ålands Hav!!

    Vi kommer igen ????

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *