Gröna Udden Camping

ADRESS & KONTAKT


Adress

Östernäsvägen AX-22100 MariehamnFinland

GPS

60.090989818077, 19.950331505213


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING
Vi erbjuder Dig camping eller boende i stuga/rum i naturskön och barnvänlig miljö och en mängd aktiviteter för hela familjen. Gröna Udden hör, med sitt fantastiska läge vid stadsviken Slemmerns strand, till de absolut vackraste i staden. Den stora barnvänliga sandstranden är perfekt för solbad och roliga vattenlekar och vid strandlinjen finns även två bastubyggnader att hyra per timme.

I den centralt placerade receptionsbyggnaden finner du våra campingvärdar som hälsar dig välkommen. Som gäst kan du under högsäsong checka in dygnet runt. I anslutning till receptionen finns även områdets café och minilivs.

Avståndet till Mariehamns centrum är bara några minuters skön promenad. Den som är ute efter shopping eller är kulturellt intresserad har mycket att välja på i staden. Där finns många specialbutiker, flera cafeér, spännande museer och ett torg där färska grönsaker, bakverk, fisk och lokalt hantverk byter ägare. Du hittar även en rad trevliga restauranger, vars uteserveringar sommartid är ett populärt tillhåll för semesterglada människor. Bekanta Dig med Gröna Uddens attraktiva och prisvärda utbud. Vi är övertygade om att någonting av det vi kan erbjuda passar just Dig och ditt ressällskap.Vi är måna om att även du, som är funktionshindrad, skall kunna bo hos oss. Kontakta oss så hjälper vi Dig att göra vistelsen så bekväm som möjligt.

KARTA

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *