Indigo

ADRESS & KONTAKT


Adress

Nygatan 1, 22100 Mariehamn

GPS

60.10016210000001, 19.943212600000038

Telefon


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING

Indigo Restaurang & Bar öppnades av krögarparet Stig Grönlund och Björn Ekstrand våren 2004. Björn fortsatte sin färd mot nya mål hösten 2012 och Stigs nya kollega sedan dess är den välkände ålandsprofilen Dennis Jansson. Han driver även nattklubben Kino Nightclub och pizzerian Diablo som ligger vägg i vägg med Indigo.

MATSALEN

Vår matsal ligger på entréplanet och rymmer sammanlagt 80-100 sittande gäster. Vi serverar lunch vardagar klockan 11.00-15.00 och à la carte måndag-lördag från klockan 17.00. Sommartid håller vi även öppet på söndagar. Matsalen har en trivsam och varm atmosfär med de gamla tegelväggarna som ramar in den fina omgivningen. Vi rekommenderar att boka bord. I alla fall på helgerna.

BAR OCH BISTRO

På Indigos övrevåning finns en bar med härlig atmosfär. Här serveras lunch på vardagarna och vår bistromeny kvällstid onsdag-lördag. Baren är tänkt som ett utvidgat vardagsrum där alla ska känna sig välkomna. Här är det lätt att trivas och extra festligt blir det då vi har någon kompis som spelar skivor vilket oftast inträffar på helger eller då det är något framträdande på vår lilla scen.Vi kan också erbjuda skräddarsydda helhetslösningar för events av alla former som till exempel föreläsningar, presskonferenser, workshops, konstutställningar och helt vanliga kalas. Vi kan ta emot drygt 200 gäster och har plats för cirka 100 sittande gäster lite beroende på möblering. Vi har också ett helt separat rum med upp till 12 sittplatser. Läs mer om Indigos bar och bistro.Eva-Jo Hancock och hennes make Icke från Rabalder Production Ab har hjälpt oss med senaste ombyggnaden. Lampor, inredning och möbler har valts med stor omsorg och den fina väggmålningen i vårt separata rum tycker vi extra mycket om. Det tog nästan en vecka för Eva-Jo att måla den. Men det var öppet så det blev många avbrott då vi hade gäster samtidigt.

UTEPLATS

Sommartid öppnar vi vår härliga uteplats på innergården med 150 sittplatser och en stor bar. Det finns skjutdörrar och värmare som gör platsen extra trivsam från tidig sommar då det ännu inte blivit så varmt. Här serveras mat från klockan 11.00 på dagen och vi håller baren öppen til klockan 02.00 så det finns alltid anledning för ett besök vare sig det gäller lunch, middag, fika eller ett glas rosé. Här samlas unga hippa, gamla rävar, barnfamiljer och alldeles vanligt folk för att umgås, festa och äta gott.

KARTA

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *