Lökskär

ADRESS & KONTAKT


Adress

Lökskär Vårdö Åland

GPS

60.22182119999999, 20.466426899999988

Telefon


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING

Booking.com

Nu är det möjligt att hyra en hel ö med stuga och bastu i Vårdö skärgård. Ön Lökskär, 16 hektar, ligger i Grundsunda skärgård, ca 15 min. båtfärd från Hummelvik på östra Vårdö. Stugan är ca 45 kvm och har 5-6 bäddplatser: 4 st. i våningssängar och en större säng på 120 cm för 1-2 personer. I stugan finns gaskylskåp, gasspis med ugn, 12 V elsystem som drivs av solpanel, tv med dvd, radio och cigarettändaruttag för laddning av t. ex. mobiltelefoner samt vedeldad spis. Stugan är således mycket miljövänlig.Ute på terrassen som ligger i söderläge och med tak över finns det en gasgrill. Bastun ligger bara 5 m från vattnet. Det finns en terrass utanför bastun och ett ute-wc bakom stugan.

FISKEPAKET VIP

I vip-paketet ingår fiskekort till Grundsunda fiskekortsområde, fiskeguide med båt som övernattar med i stugan, frukost, lunch ute vid någon ö under fisket och middag. Efter middagen ser guiden till att bastun är färdig för badning.Grundsunda fiskekortsområde som är på 3600 hektar fiskevatten är erkänt för sitt bra fiske. Här är gädda vanligast med det finns även gott om abborre, sik, öring och gös. Varierande fiskevatten med vassvikar, grynnor och sandbankar.

LÖKSKÄR – NÄR DU VILL VARA FÖR DIG SJÄLV

Lycka är en egen ö. Skärgården runtomkring Lökskär är mycket orörd och otroligt vacker. Här kommer du verkligen att finna ro för själen och att kunna njuta av naturen. Det här är något som passar de flesta; barnfamiljer, fisketurister, kompisgänget osv. Här kan man vistas året runt (ej under menföre) – tidigt på våren med fågelsång och naturen som vaknar upp efter vintern, under sommaren med sol och bad, under hösten med storm som viner runt knutarna medan man själv sitter inne i stugan med utsikt över skärgården genom stora panoramafönster.

AKTIVITETER

Guidade turer till Lasse Erikssons sjöfartsmuseum i Grundsunda som min far driver kan ordnas. I Grundsunda finns även också bl. a. museet Wennströms lanthandel.Eftersom vi driver Furulundsgården så kan man ordna catering ut till Lökskär. Vill gästerna ha något handlat kan vi ordna detta: gästerna beställer av mig vad de vill ha och jag far och handlar och kör ut det till Lökskär.

KARTA

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *