Puttes Camping

ADRESS & KONTAKT


Adress

Bryggvägen 2, Bomarsund22530 Sund Åland, Finland

GPS

60.212109308618, 20.235703294047

Telefon


Offert.ax

Ta kontakt med över 100 åländska hantverkare med ett klick! I samarbete med Offert.ax.

BESKRIVNING

Bo i ett av Nordens historiskt mest intressanta områden!

Puttes Camping ligger mitt bland Bomarsunds fästningar. En gång i tiden (1854) anföll fransk och engelsk militär de ryska trupperna som hade byggt en enorm fästning här. Idag är du välkommen till vår campinganläggning på fredens öar. Till oss kan du ta dig med bil, buss, cykel eller båt. Med bil tar det ungefär en halvtimme från Mariehamn. Havet har du alldeles intill dig.

Besökshamnen i Notviken har 30 båtplatser.

Camping och stugor
Campingplatsen breder ut sig över ett 5 hektar stort område, vilket gör att den lämpar sig bra även för större grupper. Strandbastu och grillplats finns. På området finns 3 stugor för 4-6 pers (30 kvm) som är utrustade med dusch och kök, samt 13 övernattningsstugor.

Restaurang och Café
Café Furulundsgården är vår restaurang med fullständiga A-rättigheter. Nybyggt men i gammal stil med en stor uteservering. Vi har plats för 100 personer. När du tar en fika i vårt Café bör ni pröva vår specialitet – Ålandspannkaka! Till restaurangen tar vi gärna emot förhandsbokningar.

Husbil
Pris ca. 6 € / dygn (+ kostnad för service). El, servicehus, soptömning, färskvatten, grå- och svartvatten.

KARTA

1 recension för “Puttes Camping

  1. Kaj Sjögren

    Helt underbar camping, Bra mat på Furulundsgården och trevlig personal.Rekomenderar campingen,finns mycket att se på gångavstånd från campingen.

Lämna en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *